Schilderwerk


Schilderwerk is een ambacht waar veel bij komt kijken, geduld, precisie, vakkennis, technieken, ervaring en liefde voor het vak.
Is uw huis binnen toe aan een opfrisbeurt of wilt u gewoon eens iets anders?

Met gebruik van de modernste middelen kan uw huis veranderd worden volgens de laatste trends of volgens uw eigen wensen.

Mooi schilderwerk geeft een extra dimensie aan het interieur van een huis.

Dat voegt waarde toe aan het woongenot.

Naast bescherming speelt bij binnenschilderwerk, soms nog meer dan bij buiten, de verfraaiing een belangrijke rol. Kleur en esthetisch aanzien kunnen de woonsfeer aanzienlijk verhogen en bijdragen tot een beter en prettiger woon- en leefklimaat. Ook daar weten ze bij Enter keuken het nodige van.
Een deskundig kleuradvies en praktisch iedere kleur kan worden samengesteld.

Belangrijk daarbij is een perfecte afstemming van kleurcombinaties.

We gebruiken watergedragen verfproducten, die minder belastend zijn voor het milieu. Geurproblemen behoren zo tot het verleden. Beter voor u en de woning.

We kunnen u met veel van dienst zijn:

  • Uitplamuren en fixeren van onvolmaakte ondergrond
  • Volledig stofvrij schuren
  • Aanbrengen van een grondlaag in “vlies”
  • Behandelen met muurverf van plafonds en wanden
  • Schilderen van ramen en deuren, ook PVC-ramen

Decoratieve technieken met meerdere kleuren
De kleurtrends in Italië, de absolute trendsetter in decoratie, volgen wij op de voet en we begeleiden elke klant met de grootste zorg bij de keuze van kleuren en materialen om van elk interieur of elke gevel een harmonieus geheel te maken, met uw persoonlijke stijlvoorkeur als basis en met de trends voor de komende jaren in het achterhoofd, zodat uw woning méér dan up-to-date is en u nog jaren plezier zal schenken.